Adria Sonic

Oplev friheden i elegante omgivelser.

Adria Sonic er en fuldintegreret autocamper som giver oplevelser på første klasse. Vælg imellem Axess, Plus og Supreme  modellerne som alle har et stort udvalg af grundrids.

Nyheder i 2021 er naturligvis den nye ”Open Salon” layout som giver autocamperen endnu mere plads. Axess modellerne er monteret med nyt interiør og der kan vælges ekstraudstyr som passer ens behov i alle modellerne.
Se alle sonic indretninger her

Adria Matrix

Elegant og utrolig brugervenlig.

Matrix som er vores crossover autocamper er utrolig alsidig og stilfuld.

Modellen er med den gode komfort og høje specifikationer samt med et bredt udvalg af hyndestoffer en populær autocamper.

Nyheder i 2021 er det flotte design ”Open Salon” som giver vognen en større fleksibilitet og flotte detaljer, samt nye forbedringer på det fabriksmonteret udstyr.

Se alle matrix indretninger her

Adria Coral

Se naturen fra en ny vinkel.

Den nye Coral serie med sky-line profil og det eksklusive og oplukkelige sky-roof, er med til at trække naturen ind i vognen på en meget behagelig måde. Denne luksuriøse camper har masser af komfort og et meget højt udstyrsniveau i alle tre udstyrs modeller.

Nyheder i 2021 er det flotte design ”Open Salon” som er med til at gøre vognen fleksibel og giver plads til ekstra sovepladser, samt nye detaljer og forbedringer på alle varianter.

Se alle coral indretninger her

Adria Coral XL

Til de helt store XL oplevelser.

Adria Coral XL viser vejen for Alkove modellerne. De slanke linjer giver en utroligt rummeligt kabine, som giver plads helt op til 7 sovepladser.

Modellen er oplagt til den store familie eller gruppe som har behov god plads.

Nyheder til 2021 er bla. Detalje forbedringer på alle grundrids og nyt fabriksmonteret udstyr som tilvalg.

Se alle coral XL indretninger her

Adria Vans

Vans modeller går mod nye tider.

Nye modeller i Vans konceptet. Nu får køberne mulighed, til at prøve de nye tiltag som Vans modellerne kan tilbyde.

Den nye kabine og opholdsrummet er ændret så loftet er plant, det giver mere lys og mere luft. Ydermere kan ADRIA præsenterer deres nye grundplaner og interiør.

Se alle Vans indretninger her

 

 

Info links.
Adria autocamper katalog 2023