Campinggården Slagelse A/S

Hvad der startede som et lille firma drevet af Karin og Freddy Boyner, fra en gård lidt uden for Slagelse, har Campinggården Slagelse siden 1970 udviklet sig til en velfunderet virksomhed med over tolv ansatte. Campinggården har i årenes løb haft vokseværk og beskæftiger i dag hele familien Boyner.

Campinggården blev grundlagt 1. marts 1970, af Karin og Freddy Boyner. Karin med en kontoruddannelse og Freddy med en automekaniker-uddannelse bag sig. Placeringen af Campinggården var den gang blot 200 meter, fra den nuværende adresse på en landejendom. Campinggården startede med at forhandle biler og efterfølgende campingvogne. Fra 1970 til 1976 var Campinggården mærkeforhandler af den engelske campingvogn Humber-Abby. I 1975 flyttede Karin og Freddy firmaet til den nuværende adresse Sorøvej 97, en tidligere servicestation.

Campingården A/S blev i 1976 mærkeforhandler af LMC Münsterland, i 1982 tillige af Tabbert, den danske teltvogn Camp-let, Isabella telte samt Brenderup Trailere, og fra 1983 også mærkeforhandler af Dethleffs. Ud over nyvognssalg fik vi også et bredt udvalg af brugte campingvogne samt udlejning af campingvogne med speciale i store campingvogne til forsikringsselskaber og firmaer.

I 1982 blev den første af vores store udstillingshaller på 600 m2 bygget. I 1987 byggede vi endnu en 600 m2 udstillingshal samt en 200 m2 butik, der skulle indeholde vores brede udvalg af tilbehør og reservedele. I 1995 byggede vi endnu en udstillingshal, for at få plads til vores teltvogne og Isabella fortelte.

Vores værksted startede i den gamle servicestations bygninger med fire porte og har gennem årene gennemgået flere ombygninger. I 2006 gik vi i gang med byggeriet af vores nye og top moderne værksted på 700 m2. Det nye værksted er bygget sammen med det gamle værksted på 300 m2 så vores areal til reparationer, service, tests og klargøring nu rummer 1000 m2 med nye lifte, bremseafprøvning, vaskeplads og lyse og rummelige arbejdsforhold for vores dygtige mekaniker.

I dag er Campinggården Slagelse forhandler af Autocamper, campingvogne, fortelte, reservedele og udstyr og fører følgende mærker: Adria, Dethleffs, Ventura, Isabella.