Alko Anti bremse system - Glasfibertag - Myggenetsdør er standard i Dethleffs siden 2014                

Dethleffs – god kvalitet for pengene
Har du kig på en Dethleffs campingvogn, har vi hos Campinggården Slagelse altid de nyeste Dethleffs modeller hjemme. Vi har forhandlet Dethleffs campingvogne siden 1983, så tøv ikke med at kontakte os, vi har mange års erfaring inden for Dethleffs campingvogne.
Campinggården Slagelse er idag eneforhandler på Sjælland af Dethleffs campingvogne.

Hvorfor vælge en Dethleffs campingvogn?
Dethleffs har produceret campingvogne siden 1931, hvilket gør dem til Europas ældste campingvognsproducent. Dethleffs er førende idéudviklere, og kan imødekomme alle campisters ønsker, når det kommer til udstyr, udseende og sikkerhed.

Dethleffs - Sund for dig
Mere eller mindre alle Dethleffs campingvogne er udstyret med et ventilationssystem. Dette gør at du undgår kondens og fugt i din campingvogn og fugt skader på din campingvogn.  Med et ventilationssystem er du sikret et godt indeklima i din campingvogn.

Hvilken model skal du vælge?
Med over 30 års erfaring med salg af Dethleffs campingvogne, kan vi vejlede dig i at købe den rette campingvogn ud fra dine behov, krav og ønsker. Vi er klar til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 40 03 eller besøge vores butik i Slagelse.

Priserne på kvalitetsvognene fra Dethleffs starter ved kr. 165.000,-
Se mere om hvorfor det netop er en Dethleffs der skal være din næste fritidsvogn.Her

Katalog 2023

Aktuel D-Line serie 2023

Prisliste 2023

Tekniske data / udstyrspriser

---------------

Katalog Campingvogne 2024

Prisliste Campingvogne 2024

Tekniske data / udstyrspriser 2024

D-Line 2024