Vi forhandler Adria campingvogne.
Vi har hos Campinggården Slagelse i øjeblikket et stort udvalg af  Adria modeller. Der er nu også nogle af de nye generationer ( ALTEA har fået et løft ) i vores butik. Derudover har vi også et bredt brugtvogns sortiment af enkeltsenge, køjevogne og dobbeltsengs vogne fra Adria.
Adria campingvogne kan fås til alle behov og ønsker, alt efter hvad du står og mangler.

Adria et sikkert valg
Campingvognene fra Adria har eksisteret siden 1965. Der er sket meget siden da og campingvognene er i dag som forvandlet. Designet af campingvognene er prisvindende og intelligent. Adria campingvogne indeholder nu mere standardudstyr end tidligere. Selvom Adria har valgt at tilføje ekstra standardudstyr, er det ikke noget, du skal betale ekstra for.

Adria's Hjemmeside med seneste opdateringer, Læs mere her 

Adria udstyr der holder
I alle serier fra Adria er der fastmonteret en TV holder, så du kan monterer en fladskærm. I modellerne Adria Adora og Alpina er sengene udstyret med elevation i hovedgærdet. Elevationen er nem at betjene, og du kan nemt justere hovedgærdet til flere niveauer alt efter hvad du ønsker.

En campingvogn for dig
Overvejer du at købe en campingvogn? Så er Adria en god og praktisk campingvogn, her du får meget for pengene. Vil du høre mere om Adria, er vi klar til at besvare dine spørgsmål på 58 54 40 03 og vejlede dig i den rigtige løsning efter dine behov og ønsker.

Da vi oplever økonomisk uro på verdens markederne, der afføder stigende priser, kan Adria/vi desværre ikke offentliggøre prisliste online. Kontakt os på tlf: 58544003 for at få aktuel pris.

Hent kataloget ved at klikke på linket herunder:

Katalog 2024


Om Action

Moderne skandinavisk design fylder den lille Action med varme i det nærmest overnaturlige beboelsesrum - så meget plads i så lille en vogn er noget af et særsyn. Vælg mellem 2 dejlige indretninger.

ERGO badeværelse i kompakt format med foldevask, toilet, opbevaring samt separat brusesøjle. Indirekte belysning hvor de strømbesparende LED-pærer er en selvfølge.
Læse mere

Om Aviva

Komfortable indretninger i klassisk design med plads til alt lige fra 3 til 7 overnattende. Sengene er udstyret med allergivenlige koldskumsmadrasser og lamel-sengebunde. Praktisk køkken hvoraf flere af indretningerne også er udstyret med em-hætte og 190 L køleskab.

Dejligt badeværelse med toilet, vask og brusemulighed. Varmen kommer fra Truma varmeovnen ligesom det varme vand til badet også er en komfortabel selvfølge.
Læse mere

Om Altea

Gennemført skandinavisk design, store siddegrupper, lækkert indirekte lys med LED har været med til at bringe Altea til tops i Europa. Op til 7 sovepladser og 8 forskellige indretninger at vælge imellem hvor der er plads til den store familie. Smart kichen der også omfatter 190 L køleskab i flere af modellerne.

ERGO badeværelse med foldevask, toilet, opbevaring og separat brusesøjle. Og så er sengene udstyret med allergivenlige madrasser.

Om Adora

Der findes indretninger med sengeløsninger til alle typer familier - parret, kernefamilien eller den sammenbragte familie. Adrias nye “Smart kitchen” er blevet suppleret op med 142 L slim-line køleskab. Vælg mellem 2 lækre tekstiler i Adora serien - Den klassiske “White Santos” i PU-læder/stof eller den tidsløse og moderne “Cedro Way” (skal fabriksbestilles).

Adora har også fået ADRIA’s prisvindende ERGO badeværelse med separat brusesøjle, toilet, vask og opbevaring - alt sammen på ca. 1 kvm. Nyt letbetjent kontrolpanel viser dit forbrug og i underholdningsafdelingen er der forberedt til montering af TV, radio m.m.

Om Alpina

Klassisk interiør med mulighed for at vælge mellem 2 lækre tekstiler. Højglans låger, velindrettet køkken med “rigtigt” gaskomfur med ovn og masser af plads til opbevaring. Med sine 190 liters kapacitet hører køleskabet - ligesom resten af vognen - også til i den rummelige ende.

Det gennemtænkte og innovative ERGO badeværelse giver dig alle de faciliteter du kender hjemmefra - blot på mindre plads. Endnu mere luksuriøst er de modeller som er indrettet med stort badeværelse og separat bruseniche.