Værksted

Reparation af campingvogne og Adria autocampere Har din campingvogn fået en skade, kan vi hos Campinggården Slagelse lave alle typer af reparationer. Vi laver reparationer af campingvogne på blandt andet Adria, og Dethleffs. Har du et telt kan vi også reparere dette.

Danmarks vind og vejr, kan være hård ved din campingvogn. Får du pådraget en skade på din campingvogn, anbefaler vi altid at sende din campingvogn til reparation, inden der sker yderligere skader.

Vi tilbyder forskellige eftersyn
Udover reparation på campingvogne tilbyder vi også flere forskellige eftersyn af din campingvogn:

Kørselseftersyn
Stort service
Lille service
Fugttest
Gastest
Brugtvognstest

Vi sørger for at vores mekanikere og reparatører kender til de nyeste teknologier og vores værktøj, samt måleinstrumenter kontrolleres årligt af Teknologisk Institut. For os er det vigtigt, at give vores kunder den bedste oplevelse og udførelse af reparationerne på deres campingvogn.

Kvalificerede mekanikere vejleder dig Vil du vide mere, om dine muligheder for reparation af din campingvogn? vi er et stærkt team af uddannede mekanikere og operatører, der er klar til at rådføre dig. Vi laver gerne en reparation af din campingvogn, trailer m.m.

Husk er du medlem af DCU så oplys medlems nr i besked feltet.

Forespørg på værkstedtid